twitter pinterest linkedin angle-double-down instagram facebook snapchat

New Normal gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij newnormal.nl voor u nog makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

New Normal

Toyota.

New normal werkt ook vaak samen met andere bureaus: DealerTeam schakelt ons regelmatig in voor ideeen voor autodealers van toyota en Lexus door het hele land. Van de vele uitingen hebben we hieronder een selectie gemaakt.

10-jarig bestaan.

Dealer Beukers wilde het 10-jarig bestaan van hun bedrijf op een ludieke wijze vieren. Om de buurt duidelijk te maken dat het groot feest was bij de dealer, werden met een spuitbus witte verf en een mal de zebrapaden omgevormd tot taartkaarsjes, en werden haaientanden op de weg opeens vrolijke vlaggetjes.

De actie haalde de lokale krant. In diezelfe krant ontbrak het natuurlijk niet aan ondersteunende advertenties om duidelijk te maken dat het om het bedrijf Beukers ging.
In de showroom van Beukers zelf werden bezoekers nogmaals geconfronteerd met het veelzeggende beeld op grote banners.
En in kleiner formaat natuurlijk online banners die naar leuke voordeelacties op de website van Beukers leidden.

Ter ondersteuning van diverse dealer-acties worden nog steeds regelmatig advertenties ingezet. Actiematige communicatie vanuit de dealer, met vaak een Toyota-knipoog. Hierboven een greep uit de vele advertenties die wij bedachten.