twitter pinterest linkedin angle-double-down instagram facebook snapchat

New Normal gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij newnormal.nl voor u nog makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

New Normal

Sauna Care.

Als frequente saunagangers na een lange dag werken weten we zelf dat de hitte van de sauna lekker is voor je lichaam. Maar ook erg schadelijk voor je haar. Waarom bestaat daar geen middeltje tegen? Alle bestaande producten zijn gericht op verzorging en herstellen van je haar nadat het beschadigd is… te laat, dus. Zo ontstond het idee voor Sauna Care: een serum oil dat je haar beschermd al tijdens je bezoek aan de sauna. Door het team van New Normal vanaf scratch bedacht en vervolgens geproduceerd. En met toch wel een beetje trots kunnen we zeggen dat het product inmiddels in steeds meer wellnesscentra te verkrijgen is.

Uiteraard heeft Sauna Care ook een stijlvolle website. Ondersteund door social media campagnes en diverse DM acties richting de saunacomplexen in Nederland.Via de webshop kunnen saunabeheerders heel simpel en snel online producten bestellen.

Van productnaam tot productie.

Over de naam Sauna Care was intern snel overeenstemming. En nadat ook door onszelf de samenstelling van het product, de geur, de grootte van het flesje, het soort pompje, materiaal van het doosje, enz. eindelijk definitief was gemaakt, konden de de huisstijl, look & feel en communicatie opgestart worden. Met een chique resultaat welke zeker niet misstaat in de ‘betere’ wellness resorts. Kom gerust bij ons langs voor een proefexemplaar!