twitter pinterest linkedin angle-double-down instagram facebook snapchat

New Normal gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij newnormal.nl voor u nog makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

New Normal

Eneco.

Voor energiebedrijf Eneco worden wij regelmatig ingeschakeld voor diverse projecten. Van het schrijven van maandelijkse online nieuwsbrieven, tot divers DM materiaal voor diensten van Eneco zoals ketelonderhoud e.d. Hieronder enkele voorbeelden.

Dagje uit in Diergaarde Blijdorp.

Jaarlijks wordt een deel van de klanten van Eneco uitgenodigd voor een gratis dagje Dirgaarde Blijdorp in Rotterdam. Om daar te genieten van de dierenwereld, maar tegelijkertijd kennis te maken met Eneco. Door bijvoorbeeld een kijkje te nemen achter de schermen bij het door zonne-energie verwarmde giraffenverblijf.

Om de link tussen Eneco en de Diergaarde te visualiseren werd een opvallende splitscreen campagne gemaakt. De twee werelden werden zo samengebracht. Onder het thema ‘Samen thuis, samen uit.’

Interne campagne.

Toen het nieuwe thema ‘Welkom in de nieuwe wereld’ werd geintroduceerd kon een interne motivatie campagne niet ontbreken. Eigentijdse illustraties communiceerden de wensen van klanten op posters.

Zo worden de dames en heren in het callcenter van Eneco er aan herinnerd waar het allemaal om draait: de klant.

Zonnepark.

Langs de A20 bij Rotterdam ligt een zonnepanelenpark. Daar kan je een eigen zonnepaneel ‘kopen’, die een deel van de energie gewoon bij jou thuis levert. Ter ondersteuning werd een visual ontwikkeld, met bijhorende communicatie. Bijzonder detail: Er moest een uiting komen nog voor dat de panelen er daadwerkelijk lagen. De oplossing: een fotorealistische 3d animatie van de plek waar het park gerealiseerd zal gaan worden.