twitter pinterest linkedin angle-double-down instagram facebook snapchat

New Normal gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij newnormal.nl voor u nog makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

New Normal

Dynamice.

Door New Normal zelf bedacht. Zelf ontwikkelt. En zelf op de markt gebracht met een enthousiast team van ijsliefhebbers en specialisten. Dynamice, een heerlijk waterijsje met een energy boost is hét festival ijsje dat in rap tempo Europa aan het veroveren is.

The ice-stick with an energy-kick!

Dynamice bevat guarana. En daar zit cafeine in dat je een energy-boost geeft. Alle communicatie rondom het ijsje richt zich op jongeren, festivals en events. Vooral daar waar je tijdens het feesten wel wat extra energie kan gebruiken.

Het beste festival-ijsje ter wereld,

aldus MOJO.

Dynamice voegt een dimensie toe aan ieder festival, met social media acties, Dynamice verkooppunten en Dynamice boys&girls. Steeds meer event- en concert organisatoren zijn enthousiast. Je komt het energie-ijsje dan ook steeds meer tegen. In binnen- en buitenland!

Bovenop, maar vooral tussen de doelgroep.

Met name social media wordt door ons ingezet om direct in contact te komen met onze doelgroep: feestende jongeren. Met relevante
content en opvallende acties: met het kunnen winnen van gratis festival tickets, VIP arrangementen en festival goodie-bags weten we al veel party animals in beweging te krijgen.

Van beachflags tot promoteams.

Om Dynamice zichtbaar te maken ontwikkelden we zeer divers promotiemateriaal. Posters, vlaggen, displays, enz. Met als opvallend middelpunt het Dynamice promoteam. We selecteren en trainen deze jongens en meiden. Waarna ze het energie-ijsje op enthousiaste wijze promoten. En verkopen, natuurlijk.

Aftermovie, powered by Dynamice.

Bij een tof festival hoort natuurlijk ook een nog toffere aftermovie.
Tijdens Royal Stage, de zomerse lancering van Dynamice, hebben onze DynamEyes de geweldige sfeer op film vastgelegd. Met als resultaat een explosieve video, met drinks, dancing, DJ’s en vooral Dynamice in de hoofdrol.

Bewaren

Bewaren

Sponsor van DJ’s.

DJ’s zijn het kloppende hart van elk festival of event. Dynamice werkt samen met opkomende talenten (check Luca Perra!) om het ijsje nog steviger te positioneren midden in onze focusgroep. En om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen op muziekgebied!