twitter pinterest linkedin angle-double-down instagram facebook snapchat

New Normal gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij newnormal.nl voor u nog makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

New Normal

Carewash.

Uw heilige koe was nog nooit zo schoon. Want bij de landelijke keten CareWash staan state-of-the-art wasstraten. Met de allernieuwste wastechnieken die niet alleen goed zijn voor je auto, maar ook voor het milieu. Vandaar dat wij de naam CareWash bedachten. Samen met de zorg van het speciaal getrainde personeel ervaart de automobilist het verschil tussen een gewone wasstraat, en CareWash.

Een nieuw imago begint met een nieuwe naam.

Een nieuwe naam was de eerste stap. Die moest alleszeggend zijn: de optimale zorg voor u én uw auto. CareWash was geboren. New Normal verzorgde ook de verdere invulling van het logo, de huisstijl, de website, alle communicatie rondom de opening en narrowcasting bij de filialen. Met z’n oranje-zwarte kleurpalet een welkome vreemde eend in de bijt tussen alle ‘gewone’ blauw-groene’ wasstraten van Nederland.